Ny udstilling i Dormitoriet den 10. april - 24. juni 2022

Skoven og Lyset.

Udstilling med kunstneren Kirsten Hagelskær i Dormitoriet fra den 10. april - 24. juni Kirsten Hagelskaer 2

Kirsten Hagelskær elsker at gå ture i naturen, især i skoven og gerne bevæge sig ind i den tættere skov lidt væk fra de store stier.

I sin serie ”Skoven og Lyset” er man netop i det rum. Lyset har hovedrollen og falder ned gennem grene og blade fortættet og helt tyst, næsten guddommeligt. Det maner til ro i sindet, til at kigge indad - hvis man giver sig god tid, kan man synke helt ind i lyset.

Kommende udstilling:

“Lyset bryder igennem”
Index
Udstilling med kunstneren Adi Holzer i Dormitoriet og Glasgangen 26. juni - 21. august

Mødet med Adi Holzer er et møde med en fascinerende kunstner, der giver anledning til eftertænksomhed. Hans tidlige arbejder viser glæden ved naturen, bl.a. fra hans hjemegn i Østrig. Senere har han hentet inspiration i bl.a. Bibelen, og har lavet forskellige kirkeudsmykninger. Også musikkens verden og cirkuslivet har givet inspiration til mange af hans værker.
Teknisk er Adi Holzer meget alsidig. Hans udtryksmuligheder spænder fra maleri til forskellige raderingsteknikker med over 1000 værksnumre til serigrafi, litografi, bronzeskulpturer, gobeliner, glasmaleri til glasmosaik og glasskulpturer. Udtryksformen kan være abstrakt, men er gerne figurativ, og det koloristiske står i centrum.

Udstillingen Dormitoriet og Glasgangen rummer maleri, grafik, glasskulpturer og skulpturskitser.
Der vil være fernisering efter højmessen den 26. juni.

En gruppe fra KKS (Kvindelige Kunstneres Samfund stiftet i 1916) udstiller fra den 3. september - 30. oktober 2022 i Dormitoriet og Glasgangen i Løgumkloster kirke.

Udstillingens titel er ”Spor”. De udstillede værker er resultatet af en workshop i Højer i maj 2022. Udstillingen vil omfatte såvel billeder som skulpturer.

Mandag -lørdag                  10:00-17:30

Søn- og helligdage              12:00-17:00