Kommende udstillinger

Fra 1. juni - 31. juli 2018:

Pernille Bejer
Byvej 2, Ballum, 6261 Bredebro
Pernille-bejer@hotmail.com       www.pernillebejer.dk

Sarthed, lys og kontrast.

Begyndelsen er papirets hvidhed. Ætsede, distinkte sorte streger danser ind over hurtigt fulgt af mere ekspressive grafiske teknikker. Dansen mellem lys, dis og mørke tager fart.

Pernille Bejers grafiske arbejder er abstrakte, eksperimenterende unikaværker, hvor træers grene og havets bølger ligger bag i stille og stormfulde bevægelser.

Pernille Bejer er medlem af BKF og Danske Grafikere.

Fra 1. august - 26. oktober 2018:

Yngve Riber
Oluf Bagers Gade 1, 1.
yngveriber@hotmail.com      www.yngveriber.dk

Malerier og Grafik.
Inspiration og teknikker

Yngve Riber, er en autodidakt kunstner, der er født i 1949. Han har været aktiv i kunstmiljøet, siden 1985 inden for mange forskellige grene. Både Maling, Tegning, Akvarel, Papirfremstilling, Papirskulptur, Papirinstallationer, Forskellige grafiske trykformer, Eksperimenter, Skulpturer i bronze og i fiberbeton og Land-Art i forskellige materialer, har bidraget til både Solo udstillinger, Gruppeudstillinger og Biennaler i både indland og udland. Udover hans store bidrag har han undervist i mange år, på både symposier og kurser. Som Yngve selv beskriver sin proces:

”Når jeg arbejder med min kunst, giver det mig glæde, forståelse, indsigt og nærvær, at udforske alle de forskellige måder jeg kan udfolde mig på, i forhold til materialet, naturen, miljøet og tid og sted. Det gode ved kunsten er at den hele tiden ændrer sig og får os til at forholde os til både samtiden, fortiden og fremtiden.”

Yngve Riber 1

Åbningstider:
Mandag - lørdag 10.00 - 17.30
Søn- og helligdage 12.00 - 17.00

Lukket under kirkelige handlinger!

At udstille
Se hvordan du kan komme til at udstille i vores dormitorie og Glasgang, og hvilke forholdsregler der gælder.
Museet Holmen
Vi samarbejder med Museet Holmen
Se mere om de aktuelle udstillinger Dormitoriet og Glasgangen!