Kommende udstillinger

Hanne Vedel
Lindsnakkevej 22, 6200 Aabenraa
www.spindegaarden.dk

Det glæder mig at jeg får mulighed for at vise et bredt udsnit af mine design. Nye håndvævede tæpper, løbere og industrielt fremstillede møbelstoffer samt hørstoffer som duge, servietter og viskestykker, tillige med unika udsmykninger.
Siden 1955 har jeg designet og vævet unika tekstiler, der anvendes i boliger, virksomheder, kirker og institutioner. I samarbejde med industrien har jeg opnået, at mine kvalitetskrav og tidløse design er nået ed til et bredt publikum over hele verden.

Uanset type af tekstil er det mit ønske, at design, farve og funktionalitet bidrager til en helhed, et rum hvor vi som mennesker trives.

Åbningstider:
Mandag - lørdag 10.00 - 17.30
Søn- og helligdage 12.00 - 17.00

Lukket under kirkelige handlinger!

At udstille
Se hvordan du kan komme til at udstille i vores dormitorie og Glasgang, og hvilke forholdsregler der gælder.
Museet Holmen
Vi samarbejder med Museet Holmen
Se mere om de aktuelle udstillinger Dormitoriet og Glasgangen!