Kommende udstillinger

Fra 24. marts - 31. maj 2018:

Adam Gabriel
Stationsvej 1, Daler 6280 Højer
adam@adamgabriel.dk
Facebook - Adam Gabriel

Adam Gabriels klare fascination er mennesket; det nøgne sårbare menneske. Hvem er vi? Udgangspunktet for dette er ansigtet. De kraftfulde penselstrøg og præcise streger afslører ingen åbenlyse følelser, men insisterer på beskuerens fulde opmærksomhed. Værkernes eksistentielle omdrejningspunkt er et åbent møde med mennesket, og måske kan vi genkende os selv i de navnløse personers uundgåelige stærke blikke.

Adam Gabriel bor og arbejder i hans atelier i Højer i Sønderjylland. Han er uddannet på Kunstakademiet i Rom fra 1984 til 1990. Adam Gabriel maler mest med oliefarver, men arbejder også med forskellige teknikker indenfor tegning, tuschtegning, akvarel og oliepastel. Arbejder også som bronzeskulptør. Medlem af ’Kunst og kunsthåndværk langs Vadehavet’ og ’Sønderjyske Kunstnere’

Adam Gabriel søger og forsøger altid at finde mig selv i sin kunst. Hans største fascination er mennesket – ansigt og krop. Han leger med farver og form. Finder udtryk der provokerer, bevæger og stiller spørgsmål: Er der en anden sandhed i mennesket? Hvad betyder det at være menneske? Jeg tror ikke på en bestemt filosofi eller religion, men tilhører mig selv - og min kunst! Mit største ønske er at give noget til verden, der varer evigt.

13100864 10207369236483277 8338889559263301943 N

Fra 1. juni - 31. juli 2018:

Pernille Bejer
Byvej 2, Ballum, 6261 Bredebro
Pernille-bejer@hotmail.com       www.pernillebejer.dk

Sarthed, lys og kontrast.

Begyndelsen er papirets hvidhed. Ætsede, distinkte sorte streger danser ind over hurtigt fulgt af mere ekspressive grafiske teknikker. Dansen mellem lys, dis og mørke tager fart.

Pernille Bejers grafiske arbejder er abstrakte, eksperimenterende unikaværker, hvor træers grene og havets bølger ligger bag i stille og stormfulde bevægelser.

Pernille Bejer er medlem af BKF og Danske Grafikere.

Fra 1. august - 26. oktober 2018:

Yngve Riber
Oluf Bagers Gade 1, 1.
yngveriber@hotmail.com      www.yngveriber.dk

Malerier og Grafik.
Inspiration og teknikker

Yngve Riber, er en autodidakt kunstner, der er født i 1949. Han har været aktiv i kunstmiljøet, siden 1985 inden for mange forskellige grene. Både Maling, Tegning, Akvarel, Papirfremstilling, Papirskulptur, Papirinstallationer, Forskellige grafiske trykformer, Eksperimenter, Skulpturer i bronze og i fiberbeton og Land-Art i forskellige materialer, har bidraget til både Solo udstillinger, Gruppeudstillinger og Biennaler i både indland og udland. Udover hans store bidrag har han undervist i mange år, på både symposier og kurser. Som Yngve selv beskriver sin proces:

”Når jeg arbejder med min kunst, giver det mig glæde, forståelse, indsigt og nærvær, at udforske alle de forskellige måder jeg kan udfolde mig på, i forhold til materialet, naturen, miljøet og tid og sted. Det gode ved kunsten er at den hele tiden ændrer sig og får os til at forholde os til både samtiden, fortiden og fremtiden.”

Yngve Riber 1

Åbningstider:
Mandag - lørdag 10.00 - 17.30
Søn- og helligdage 12.00 - 17.00

Lukket under kirkelige handlinger!

At udstille
Se hvordan du kan komme til at udstille i vores dormitorie og Glasgang, og hvilke forholdsregler der gælder.
Museet Holmen
Vi samarbejder med Museet Holmen
Se mere om de aktuelle udstillinger Dormitoriet og Glasgangen!