Aktuelle udstillinger

Fra 1. august - 26. oktober 2018:

Yngve Riber
Oluf Bagers Gade 1, 1.
yngveriber@hotmail.com      www.yngveriber.dk

Malerier og Grafik.
Inspiration og teknikker

Yngve Riber, er en autodidakt kunstner, der er født i 1949. Han har været aktiv i kunstmiljøet, siden 1985 inden for mange forskellige grene. Både Maling, Tegning, Akvarel, Papirfremstilling, Papirskulptur, Papirinstallationer, Forskellige grafiske trykformer, Eksperimenter, Skulpturer i bronze og i fiberbeton og Land-Art i forskellige materialer, har bidraget til både Solo udstillinger, Gruppeudstillinger og Biennaler i både indland og udland. Udover hans store bidrag har han undervist i mange år, på både symposier og kurser. Som Yngve selv beskriver sin proces:

”Når jeg arbejder med min kunst, giver det mig glæde, forståelse, indsigt og nærvær, at udforske alle de forskellige måder jeg kan udfolde mig på, i forhold til materialet, naturen, miljøet og tid og sted. Det gode ved kunsten er at den hele tiden ændrer sig og får os til at forholde os til både samtiden, fortiden og fremtiden.”

Yngve Riber 1

Åbningstider:
Mandag - lørdag 10.00 - 17.30
Søn- og helligdage 12.00 - 17.00

Lukket under kirkelige handlinger!

Vil du vide mere om at udstille i dormitoriet? Se her.

At udstille
Se hvordan du kan komme til at udstille i vores dormitorie og Glasgang, og hvilke forholdsregler der gælder.
Museet Holmen
Vi samarbejder med Museet Holmen
Kommende udstilling
I Dormitoriet og Glasgangen. Åben mandag - lørdag 10.00 - 18.30. Søn- og helligdage 12.00 - 17.00