Aktuelle udstillinger

Billedkunstnernes Forbund www.bkf.dk
Dansk Billedhugger Samfund www.skulpturelt.wordpress.com

Billedhugger:
Når billedhuggeren Lars Waldemar fra Esbjerg skaber sine værker, tager han udgangspunkt i naturen. Han er dog på ingen måde det man kunne kalde en traditionel naturskildrer. Når han kigger på naturens objekter, forsøger han at finde de strukturer og former, der er essentielle for det han kigger på. Man kan vel nærmest sige, at han finder de byggesten, der gør, at vi opfatter noget som naturligt. De byggesten bruger han til at konstruere sine værker med. Han genskaber dog oftest ikke det han ser, men kombinerer flere iagttagelser og skaber sine egne livsformer. Livsformer der virker bekendte men ikke helt kan placeres. Det er nærmest en form for re-design af naturen han praktiserer.

”For mig er det ikke vigtigt at mine værker ligner mine observationer men at de indeholder essensen af liv”.

Værkerne kan opfattes rent æstetisk men også som en kommentar til vores opfattelse af natur.

Han afprøver gerne nye materialer men arbejder oftest med kalk og kalksten. Ofte placeres værkerne i glas, kasser m.m. hvilket giver værkerne en helt ny dimension.

Lars Waldemar har været vidt omkring med sin kunst. Han har blandt andet udstillet på kunstmuseer og kunsthaller i ind- og udland. I 2017 deltager han blandt andet på Venedig Biennalen.

Klokke 6 002

Åbningstider:
Mandag - lørdag 10.00 - 17.30
Søn- og helligdage 12.00 - 17.00

Lukket under kirkelige handlinger!

Vil du vide mere om at udstille i dormitoriet? Se her.

At udstille
Se hvordan du kan komme til at udstille i vores dormitorie og Glasgang, og hvilke forholdsregler der gælder.
Museet Holmen
Vi samarbejder med Museet Holmen
Kommende udstilling
I Dormitoriet og Glasgangen. Åben mandag - lørdag 10.00 - 18.30. Søn- og helligdage 12.00 - 17.00