Udstillinger i dormitoriet

Portrait _hannek

Løgumkloster Kirkes kontaktperson i forbindelse med kunst i Dormitoriet og Glasgangen er grafiker Hanne Knudsdatter, som kan kontaktes via www.knudsdatter.dk

Klik her! -og lav en udstillingsaftale.

Plan over Dormitoriet!

Retningslinjer for kunstnere, der udstiller i Dormitoriet

1. Kunstneren må tage behørigt hensyn til, at Dormitoriet er et kirkerum.

2. Kun Dormitoriet kan påregnes som udstillingslokale. I særlige tilfælde kan der ophænges grafik i Klostergangen. Hvis der er tale om skulpturer, kan en udstilling – efter aftale med udvalget – ligeledes komme på tale i Klostergangen.

3. Udstillinger i Dormitoriet, skal være billedkunst. Det vil i denne sammenhæng være todimensionale værker, der kan ophænges på væg.

Forhold ved Dormitoriet som udstillingslokale

1. Der er ikke vagt.

2. Lokalet er tilgængeligt for alle i dagtimerne og aflåst efter aftensangen, ca. kl. 18.00. Der færdes i dagens løb så mange mennesker i kirke og kloster med tilknytning til disse, at tyveri yderst sjældent forekommer.

3. Udvalget ser sig ikke i stand til at forsikre værkerne.

4. Besigtigelse af lokalet før ophængning sker ved kontakt med Hanne Knudsdatter, tlf.: 74 74 43 11.

5. Kirkebetjeningen er behjælpelig med ophængning og nedtagning.

6. Ved evt. salg af udstillede værker, beregnes 10 % til fortsat drift af udstillingsvirksomhed.

Dormitoriets Udstillingsudvalg - Løgumkloster den 27. august 2007

Åbningstider:
Mandag - lørdag 10.00 - 17.30
Søn- og helligdage 12.00 - 17.00

Lukket under kirkelige handlinger!

Se mere om de aktuelle udstillinger Dormitoriet og Glasgangen!
Museet Holmen
Vi samarbejder med Museet Holmen
Kommende udstilling
I Dormitoriet og Glasgangen. Åben mandag - lørdag 10.00 - 18.30. Søn- og helligdage 12.00 - 17.00