Løgumkloster kirkes kortilbud

Løgumkloster kirke har spirekor, børnekor og ungdomskor. Korene ledes af organisterne Dennis Bang Fick og Poul Skjølstrup Larsen.

Spirekoret er for børnehaveklassen til 2. klasse. Koret øver tirsdag fra kl. 14.15-15.15. Henvendelse til organisterne

Løgumkloster kirkes børnekor består drenge og piger fra 3. til 6. klassetrin. Der korprøve tirsdag kl. 15.30 til 16.45 i kirkens dormitorium.

Der arbejdes med forskellige ting såsom nodelære, korsang og drama. I børnekoret er det lige så vigtigt at man lærer at synge, som at vi har det godt sammen. Man får nye venner og kommer til at kende en masse. Koret medvirker ved en del af kirkens gudstjenester og enkelte koncerter i kirken.

Løgumkloster kirkes ungdomskor består af piger fra 7. klasse og op og foregår tirsdage kl. 16.00 til 17.00. Koret medvirker til gudstjenester og koncerter.

Se: Bliv klog af sang!