Koncerter

Information om Løgumkloster kirkes koncerter pr. e-mail kan fås ved tilmelding til locusdei@gmail.com

Koncerter 2019

Søndag den 27. oktober
kl. 16.00

Nordschleswigche Musikvereinigungs kor og orkester

„Musikvereinigung Nordschleswig“ har igen i år sat sig et stort mål, nemlig at indøve og opføre oratoriet
„Elias“ op. 70 af Felix Mendelssohn Bartholdy.
Toenhalv timers musik med orkester, solister og det store kor på 100 korsangere – en stor udfordring!
Den udfordring har koret med korleder Susanne Leona Heigold taget imod, og alle er enige i, at de ugentlige prøver har været det værd og målet (koncerterne) ligger nu forude. Både kor og Susanne L. Heigold er sikre på, at publikum vil blive fascineret og berørt at dette store værk og at tiden vil flyve afsted.
Koret ledsages af et orkester med 40 musikere og 4 solister: Anna Maria Wierod (sopran), Cornelia Sonnleithner (alt), Matthias Spielvogel (tenor) og Nikolaus Fluck (Bariton).
Alle, som måtte være interesseret i korsang, er velkomne til at kigge forbi.
Der vil være mulighed for at høre koncerterne i

Aabenraa Sønderjyllandshallen den 24. oktober kl. 19
Tørning Mølle den 26. oktober kl. 16
Løgumkloster Kirke den 27. oktober kl. 16

Entré: 150 kr. (elever og studenter gratis)
Dørene åbnes 30 min. før koncerten

Musik Verein

Fredag den 8. november
kl. 20.00

Mathilde og Michael Falch

Arrangør: Løgumkloster Refugium

Udsolgt

Onsdag den 13. november
kl. 19.30

Den danske folk-kvartet Svestar

med koncertfortællingen ”Kærligt hilset fra Ingenmandsland”

– En koncertfortælling om savn og lyspunkter

Svestar har dykket ned i en slægtnings personlige dagbøger og brevudvekslinger med familien under 1. Verdenskrig og skabt koncertfortællingen ”Kærligt hilset fra Ingenmandsland”.

Svestars koncert med nyskabende viser og folkemusik formidler en personlig og kontrastfuld krigserfaring. Gennem poetiske sangtekster og et stemningsfuldt lydbillede, knyttes toner og tanker an til vores egen historie.

Rendyrket spilleglæde, musikalsk legesyge og et stort dynamisk spænd er kendetegnende for den danske folk-kvartet Svestar (Anne Roed Refshauge, vokal, Kirstine Sand, violin, Kirstine Elise Pedersen, cello og Marie Sønderby, klaver). Grænserne er konstant i bevægelse for hvad folkemusik er og kan. Svestar har en musikalsk nysgerrighed, en baggrund med både klassisk musik og folkemusik og ikke mindst en stor passion for at finde nye udtryk med et solidt afsæt i traditionen.

Svestar har optrådt i mange forskellige sammenhænge, bl.a. på festivaler, i kirker m.m. Gruppen har været på turne i Japan og Tyskland. Og har fået særdeles fine anmeldelser.

Arrangører: FUV, Handels- og Håndværkerforening og Løgumkloster kirke

SVESTAR 2 Foto Kristoffer Juel Poulsen 0802

Lørdag den 16. november kl. 15.30

Løgumkloster kirkemusikskoles 40-års jubilæum

Kor og orkester under ledelse af Søren Birch

Arr. Løgumkloster kirkemusikskole

Begge Bygninger 020 4288X1716 932X373

Lørdag den 23. november kl. 19.30

Klezmerkoncert i Dormitoriet

Arrangør: Løgumkloster Refugium

Lørdag den 30. november kl. 20.00

Adventskoncert

Helene Blum, sang
Harald Haugaard, violin
Christoffer Møller, klaver

Arr. Løgumkloster Refugium

Helene Blum Harald Haugaard

Mandag den 16. december
kl. 19.30
Julekoncert

I grunden burde julekoncerten med Harmonic Brass ordineres på recept.

De elskede juleklassikere fra J.S. Bach og Georg Friedrich Händel, krydret med musikalske overraskelser fra hele verden, gør koncerten til en helstøbt musikalsk juleoplevelse.
Læg dertil en charmerende og humoristisk konferencier, og den gode julestemning breder sig under hele koncerten.

Vel mødt- link til Facebook

Harmonic Brass

Onsdag den 21. december

Julekoncert
Sønderjyllands Symfoniorkester
Arrangør: Sønderjyllands Symfoniorkester

Læs mere og  Køb billetter her!

sso-2015-final-1_webside-7e15d97d

Børne og ungdomskoret
Koret ledes af organist Dennis Christoffer Bang Fick.
Løgumkloster kirkes kor

er medlem af FUK