Koncerter

Information om Løgumkloster kirkes koncerter pr. e-mail kan fås ved tilmelding til locusdei@gmail.com

Koncerter 2018

Søndag den 14. januar kl. 16.00

Poul Skjølstrup Larsen, orgel

Ved den første koncert i Løgumkloster kirke i det nye år, søndag den 14. januar kl. 16.00, spiller organist Poul Skjølstrup Larsen overvejende nyere dansk musik.
Dansk Organist og Kantorsamfund har de sidste par år stået bag bestillingen af orgelmusik af domorganist Bo Grønbech og komponister Peter Bruun. Peter Bruun har skrevet et spændende værk inspireret af Luthers salme, ”Fra Himlen højt kom budskab her”, med titlen ”Vuggesang”, en musikalsk beskrivelse af begivenhederne julenat.
Bo Grønbech har skrevet et stort variationsværk og Luthersalmen ”Nu fryde sig hver kristen mand”. På programmet står desuden musik af Bach og Hartmann.
Der er fri entré.

Tirsdag den 6. februar kl. 20.00

Xenophobia Quartet

Jonathan Strauch, saxofon

David Whitwell, trombone

Marius Moritz, piano og orgel

Steffen Roth, slagtøj

Fredag den 30. marts kl. 16.00

Passionskoncert

Børne og ungdomskoret
Koret ledes af organist Dennis Bang Fick.
Løgumkloster kirkes kor

er medlem af FUK