Kirkegården

6240 Løgumkloster
Mail:
frh@frhconsult.dk

Løgumkloster Kirkegård blev i 1739 indviet til at være begravelsesplads for Løgumkloster sogns borger. Kirkegården er et kristen indviet sted. Ikke medlemmer af folkekirken kan begraves på kirkegården mod betaling. Kirkegården, som ligger ved kirken, bliver brugt både af lokale og turister til en lille gåtur i naturens skønne, rolige og dejlige omgivelser. Desuden er kirkegården et sted, hvor ”sorg” bearbejdes og derfor bedes dette respekteres. Særligt ved kapelindsættelse, begravelse og bisættelse, samt urnenedsættelse bedes man holde afstand og forholde sig i ro.

Kirkegården har i dag både alm. gravsteder og nyere former for gravsteder. Kirkegårdens bestyrelse prøver at tilgodese befolkningens ønsker og behov får forskelligheder, ved at forny sig, med respekt for det gamle. Yderlige oplysninger om kirkegårdens historie, kirkegårdens forskellige gravstedstyper, regulativer og priser kan fås ved at man taster på en af de nedenstående links, eller ved at kontakte kirkegårdslederen eller kirkeværgen.

Hent kirkegårdsfolder her!

Download en guide til en gåtur på Løgumkloster Kirkegård her!

Takster / Priser: her!

2

Kirkegårdens personale vil altid være Dem behjælpeligt med oplysninger om kirkegården, priser og vil gerne give tilbud på omlægning eller anlæg af et gravsted, når dette ønskes.

Ris, ros ideer

Skriv eller send os et bilede, hvis Du/I har ideer til forbedring, eller hvis Du/I har haft gode eller mindre gode oplevelser på kirkegården.

Sendes til lgkl.kirkegaard@gmail.com

Visioner og mål
Løgumkloster Kirkes visioner og mål
Besøgsven
Mange kan let komme til at føle sig ensomme og det kan være svært at skabe kontakt til andre...
Vågetjenesten
Vågetjenesten består af en gruppe frivillige, som gennem deres nærvær ønsker at bidrage til, at mennesker kan få en værdig død.