Velkommen til babysalmesang - nyt hold starter mandag den 22. januar 2018
Babysalmesang er kirke for de mindste, hvor vi er fælles om at fordybe os i salmernes forunderlige og traditionsrige verden – og i de fineste rammer der kan tænkes, nemlig i vores smukke kirkerum. Her tages alle sanserne i brug, og nærværet mellem baby og mor/far er i højsædet. Man behøves ikke at være kirkevant eller salmekyndig for at deltage.
Babysalmesang er for alle babyer fra ca. 2 måneder op til kravlealderen (typisk omkring 10 til 12 måneder) og mor/far eller måske bedstemor.
Mere information ved Lærer og kirkesanger Ninna Madsen 29 82 53 13
locusdeibabysalmesang@gmail.com

Babysalmesang finder sted 8 mandage kl. 10 til 10.45 med efterfølgende fælles let frokost i glasgangen. Det er gratis. Vi starter mandag 22. januar og sidste gang vil være mandag 19. marts.
Tilbuddet gælder alle, uanset om de hører til Løgumkloster sogn, den tyske menighed eller kommer udefra.
Arrangør er Løgumkloster Menighedsråd.
Se billeder fra babysalmesang fra 2017 her!

Minikonfirmander
Hvorfor og hvordan?
Kirkelige Handlinger
Dåb, vielser, begravelser og bisættelser m.m.
Konfirmander
Konfirmader i Løgumkloster Kirke