Velkommen til babysalmesang - nyt hold starter onsdag 18. januar 2017
Babysalmesang er kirke for de mindste, hvor vi er fælles om at fordybe os i salmernes forunderlige og traditionsrige verden – og i de fineste rammer der kan tænkes, nemlig i vores smukke kirkerum. Her tages alle sanserne i brug, og nærværet mellem baby og mor/far er i højsædet. Man behøves ikke at være kirkevant eller salmekyndig for at deltage.
Babysalmesang er for alle babyer fra ca. 2 måneder op til kravlealderen (typisk omkring 10 til 12 måneder) og mor/far eller måske bedstemor.
Er du i tvivl, om tilbuddet passer til netop dit barn, så ring til os.
Kirkesanger Maj-Britt Uhd mobil 22 45 99 10, Renate Osterholz mobil 21 76 57 03 eller sognepræst Sten Haarløv på telefon 74 74 47 47.
Henvendelse og tilmelding kan ligeledes ske via mail: locusdeibabysalmesang@gmail.com

Babysalmesang finder sted 8 onsdage kl. 10 til 10.45 med efterfølgende fælles let frokost i glasgangen. Det er gratis. Vi starter onsdag 18. januar og sidste gang vil være onsdag 8. marts.
Tilbuddet gælder alle, uanset om de hører til Løgumkloster sogn, den tyske menighed eller kommer udefra. Arrangør er Løgumkloster Menighedsråd.

Derudover vil der være mulighed for at deltage i en ”ekstralektion” den 14. og 15. marts, når Kirkemusikskolen afholder et kursus for Babysalmesangs-instruktører.
Underviser er Karin Elkjer, Løgumkloster Kirkemusikskole.
Ved interesse bedes man henvende sig direkte til Løgumkloster Kirkemusikskole, sekretær Lotte Hansen 74744070, eller mail: lsh@km.dk

Arrangør er Løgumkloster Menighedsråd.

Renate Osterholz og Maj-Britt Uhd Hansen

Se billeder fra babysalmesang her!

Minikonfirmander
Hvorfor og hvordan?
Kirkelige Handlinger
Dåb, vielser, begravelser og bisættelser m.m.
Konfirmander
Fremtidige konfirmationer i Løgumkloster Kirke