Velkommen til babysalmesang - nyt hold starter torsdag 31. august 2017
Babysalmesang er kirke for de mindste, hvor vi er fælles om at fordybe os i salmernes forunderlige og traditionsrige verden – og i de fineste rammer der kan tænkes, nemlig i vores smukke kirkerum. Her tages alle sanserne i brug, og nærværet mellem baby og mor/far er i højsædet. Man behøves ikke at være kirkevant eller salmekyndig for at deltage.
Babysalmesang er for alle babyer fra ca. 2 måneder op til kravlealderen (typisk omkring 10 til 12 måneder) og mor/far eller måske bedstemor.
Er du i tvivl, om tilbuddet passer til netop dit barn, så ring til os.
Kirkesanger Maj-Britt Uhd mobil 22 45 99 10
Henvendelse og tilmelding kan ligeledes ske via mail: locusdeibabysalmesang@gmail.com

Babysalmesang finder sted 8 torsdage kl. 10 til 10.45 med efterfølgende fælles let frokost i glasgangen. Det er gratis. Vi starter torsdag 31. august og sidste gang vil være torsdag 19. oktober.
Tilbuddet gælder alle, uanset om de hører til Løgumkloster sogn, den tyske menighed eller kommer udefra.
Arrangør er Løgumkloster Menighedsråd.
Se billeder fra babysalmesang her!

Derudover vil der være mulighed for at deltage i en ”ekstralektion” onsdag den 27. og torsdag den 29. september, når Kirkemusikskolen afholder et kursus for Babysalmesangs-instruktører.
Ligeledes kan man deltage i Musik og gudstjeneste - med mindre børn fra mandag den 6. - onsdag den 8. november.
Underviser er Karin Elkjer, Løgumkloster Kirkemusikskole.
Ved interesse bedes man henvende sig direkte til Løgumkloster Kirkemusikskole,
sekretær Lotte Hansen 74744070, eller mail: lsh@km.dk.
Man kan læse meget mere på www.kirkemusikskole.dk

Babysalmesang september 2017

Musik og gudstjeneste med mindre børn efterår 2017

Minikonfirmander
Hvorfor og hvordan?
Kirkelige Handlinger
Dåb, vielser, begravelser og bisættelser m.m.
Konfirmander
Fremtidige konfirmationer i Løgumkloster Kirke