Velkommen til babysalmesang - nyt hold starter tirsdag den 28. august 2018
Babysalmesang er kirke for de mindste, hvor vi er fælles om at fordybe os i salmernes forunderlige og traditionsrige verden – og i de fineste rammer, der kan tænkes, nemlig i vores smukke kirkerum. Her tages alle sanserne i brug, og nærværet mellem baby og mor/far er i højsædet. Man behøver ikke at være kirkevant eller salmekyndig for at deltage.
Babysalmesang er for alle babyer fra ca. 2 måneder op til kravlealderen (typisk omkring 10 til 12 måneder) og mor/far eller måske bedstemor.
Er du i tvivl, om tilbuddet passer til netop dit barn, så ring til os.
Lærer og kirkesanger Ninna Madsen, mobil 29 82 53 13
Henvendelse og tilmelding kan ligeledes ske via mail: locusdeibabysalmesang@gmail.com

Babysalmesang finder sted 8 tirsdage kl. 10 til 10.45 med efterfølgende fælles let frokost i glasgangen. Det er gratis. Næste hold begynder tirsdag 28. august og sidste gang vil være tirsdag den 16. oktober.
Tilbuddet gælder alle, uanset om de hører til Løgumkloster sogn, den tyske menighed eller kommer udefra.
Arrangør er Løgumkloster Menighedsråd.

Se billeder fra babysalmesang fra 2018 her!

locusdeibabysalmesang@gmail.com

Babysalmesang finder sted 8 mandage kl. 10 til 10.45 med efterfølgende fælles let frokost i glasgangen. Det er gratis. Vi starter mandag 22. januar og sidste gang vil være mandag 19. marts.
Arrangør er Løgumkloster Menighedsråd.

Minikonfirmander
Hvorfor og hvordan?
Kirkelige Handlinger
Dåb, vielser, begravelser og bisættelser m.m.
Konfirmander
Konfirmader i Løgumkloster Kirke