Sommerkoncert

Løgumkloster kirkes sommerkoncerter, der finder sted alle onsdage i juli kl. 20.00, er nu kommet på plads.
Der er en del forandringer på grund af Corona.

Trompet og orgel i Løgumkloster kirke

Løgumkloster kirkes anden sommerkoncert finder sted onsdag den 8. juli kl. 20.00.

De medvirkende er Niels Tilma og Dennis Christoffer Bang Fick, som i nu ti år har dannet duo med trompet og tasteinstrumenter.

Niels Tilma, som er Løgumkloster kirkes hustrompetist, hører til eliten på internationalt plan af den specielle gruppe, der trakterer baroktrompet, – til koncerten vil man opleve ham traktere såvel baroktrompet som moderne trompet.

Dennis Christoffer Bang Fick vil spille på alle kirkens instrumenter – så der venter publikum et bredt spektrum af lydbilleder.

På programmet står der musik fra 1500-tallet og helt op til vor tid, ja helt ind til selve ”nuet”, idet programmet også vil indeholde en improvisation, at mestre improvisationskunsten på højt niveau er en af Dennis Christoffer Bang Ficks særlige kompetencer.

Entré kr. 75,-