Hellig Tre Kongers fest 2019

Løgumkloster kirke inviterer borgere over 70 år, som bor i Løgumkloster sogn, til Helligtrekonger fest lørdag den 5. og søndag den 6. januar 2019.

Tilmelding til Løgumkloster Kirke tlf. 74 74 52 40
fra tirsdag den 4. december til senest tirsdag den 18. december 2018 mellem kl. 9.00 og 13.00.

Ligeledes er det også muligt at tilmelde sig på locusdei@gmail.com

Helligtrekonger festen begynder 16.15 i Løgumkloster kirke ved sognepræst Sten Haarløv og med medvirken af kirkens børnekor.

Efter gudstjenesten fortsætter arrangementet i Havesalen på Refugiet, hvor der er middag og hyggeligt samvær. Der vil være fællessang og et lokalt underholdningsindslag.

En festlig og fornøjelig eftermiddag / aften som slutter ca. kl. 20.

Spejderne vil bringe invitationerne ud før første søndag i advent.

Opbakningen er stor til Helligtrekonger fest, så hvis man har fået invitationen og ønsker at deltage, så meld dig til enten lørdag eller søndag, der er begrænset antal pladser. På grund af besparelser vil der være en egen betaling på 75 kr.

Program:

Hjertelig velkommen