Debataften i Forsamlingshuset

Kirken... den er også dig!
Mandag den 27. august kl. 18.00 i Løgumkloster Forsamlingshus

Jørgen Demant - kendt teolog - debattør -grundtvigianer styrer debatten.

Emner til debat:
Hvad gøres godt?
Hvad skal udvikles?
Hvad skal afvikles?
Hvilket ejerskab til kirken vil du have?

Vi glæder os til at se dig til en spændende aften.
Aftensmaden skal du / I ikke tænke på, den serverer vi!

En lille forsmag, oplæg af Jørgen Demant til debatten:
Vi har som medlemmer af den lokale Folkekirke alle et ansvar for det, som foregår i vores lokale kirke. Menighedsrådet repræsenterer sognets medlemmer i arbejdet for at skabe de bedste betingelser for kirkens liv og vækst. Ved menighedsrådsvalget kan man få lov til at få indflydelse på det arbejde, som finder sted. Så det er vigtigt, at man kommer og giver sit besyv med, hvilken kirke man gerne ser i Løgumkloster. Hvad gøres godt? Hvad skal udvikles? Hvad skal afvikles? Hvad er det væsentlige i kirkens arbejde? Hvilket ejerskab til kirken vil du have? Vil du være troens repræsentant? Stedets repræsentant? Servicekirkens repræsentant? De søgende kristnes repræsentant? At være kirke er at være i relationer. Men hvilke relationer i det kirkelige landskab er de vigtigste?