Udstilling i Dormitoriet

Fra 1. august - 26. oktober 2018:

Yngve Riber
Oluf Bagers Gade 1, 1.
yngveriber@hotmail.com      www.yngveriber.dk

Malerier og Grafik.
Inspiration og teknikker

Yngve Riber er en autodidakt kunstner, der er født i 1949. Han har været aktiv i kunstmiljøet siden 1985 inden for mange forskellige grene. Både Maling, Tegning, Akvarel, Papirfremstilling, Papirskulptur, Papirinstallationer, Forskellige grafiske trykformer, Eksperimenter, Skulpturer i bronze og i fiberbeton og Land-Art i forskellige materialer har bidraget til både Solo udstillinger, Gruppeudstillinger og Biennaler i både indland og udland. Udover hans store bidrag har han undervist i mange år på både symposier og kurser.
Yngve Riber beskriver selv sin proces:

”Når jeg arbejder med min kunst, giver det mig glæde, forståelse, indsigt og nærvær, at udforske alle de forskellige måder, jeg kan udfolde mig på i forhold til materialet, naturen, miljøet og tid og sted. Det gode ved kunsten er, at den hele tiden ændrer sig og får os til at forholde os til både samtiden, fortiden og fremtiden.”

Yngve Riber 1