Udstilling i Dormitoriet

6200 Aabenraa
Bodilb41@gmail.com

At fange nu'et
Bodil Bjerregaard er uddannet billedkunstlærer og har undervist børn og voksne i 40 år.
Bodil Bjerregaard er autodidakt billedkunstner, men har gennem årene deltaget i en lang række kurser i Danmark og De nordiske Lande. I Danmark har hun modtaget undervisning af bl.a. grafikeren Jane Muus og malerne Gerda Svane og John Olsen..

Bodil Bjerregaard har tegnet og malet, siden hun var barn, og har nu, hvor hun har forladt arbejdsmarkedet, god tid til at lave billeder og udstille.

Bodil Bjerregaard har ofte søgt inspiration i De nordiske Lande, især på Færøerne og i Island, da hun holder meget af lyset og farverne i de områder. Men marsken og vadehavet samt de vestjyske fjorde er også en meget stor inspirationskilde for hende.
Med tiden er akvarellen blevet hendes foretrukne arbejds-/billedområde. Dens hurtige og lette og dog så svære penselstrøg fascinerer hende. Naturen giver sine indtryk, lyset og lyden sætter sine spor - og tager form i hendes udtryk i jordfarvernes og det nordiske lys‘ palet.

”Pigmentet flyder i flygtige strømme af vand og danner form og farve i billedet – styret af idé, hånd og tanke”.

Vadehavet Lyset